...
m
Contact
Studios
Follow Us
   O nama
naslovna slika za stranicu o nama za baby bear kupku za bebe

Tko smo

Obiteljsko smo poduzeće osnovano 2019. godine registrirano za proizvodnju hrane, dodataka prehrani i kozmetike. Bavimo se proizvodnjom učinkovitih, sigurnih i prirodnih pripravaka na bazi ljekovitog bilja, a za primjenu u prehrambenom i kozmetičkom sektoru.

djevojčica u baby bear kupki za kožu

Naša vizija

Naša je vizija približiti upotrebu ljekovitoga bilja u svim segmentima svakodnevnog života, na jednostavan i siguran način. Posvećeni smo konstantnom učenju kako najbolje iskoristiti ono što nam Priroda nudi, bilo da se radi o zdravlju, ljepoti ili nečem trećem.

Inspiracija

Svaki proizvod u našem asortimanu proizašao je iz duboke potrebe za rješavanjem specifičnih izazova. Naša inspiracija crpi se iz svakodnevnih rutina, gdje pažljivim promatranjem pronalazimo prilike za obogaćivanje života kroz upotrebu ljekovitog bilja.

Sirovine

Baza svih naših proizvoda je ljekovito bilje sa naših prostora koje nije dodatno procesuirano niti industrijski tretirano, već samo ispravno osušeno. Pored ljekovitog bilja, u proizvodnji nekih pripravaka koristimo još i dvije organske sirovine hrvatskog porijekla – zob (Baby Bear- Bath Tea) i krupnu morsku sol (Nona Mare – Foot Bath, Foot Spa, Marinade za meso).

ambalaža i bilje koji su sastavni dio baby bear kupke pogodne za bebe i djecu
baby bear ambalaža za prirodnu kupku s prirodnim sastojcima za bebe i djecu

Recepture

Sve naše recepture temelje se kako na zvaničnoj farmakopeji RH, tako i na poznavanju tradicionalne narodne medicine od koje je nauka o bilju i njegovim ljekovitim svojstvima i krenula. Educirani smo u oblastima farmakognozije i farmaceutske botanike, što predstavlja osnovu za izradu receptura te doziranja pripravaka korisnicima.

Kontrola kvalitete

Svi naši proizvodi posjeduju kompletnu zdravstvenu dokumentaciju o ispravnosti, kao i o porijeklu bilja gdje surađujemo sa renomiranim laboratorijama:

baby bear kupka
brand baby bear i proizvodnja

Proizvodnja i brand

Posjedujemo proizvodni pogon u Rijeci, opremljen po svim standardima dobre proizvođačke prakse te implementiranim HACCP standardom.

Tara homemade d.o.o. vlasnik je dva brenda pod kojima plasira robu na tržište

NONA MARE – čajne mješavine, začinske mješavine i kozmetika, te BABY BEAR – prirodna biljna kupka za bebe i djecu.

Svaki od naših proizvoda napravljen je s ljubavlju i pažnjom.

Vaši herbalisti Sanja i Danko

osnivači baby bear biljne kupke za bebe i djecu

Posjeti naš blog

Uvijek se trudimo pružiti vam najbolje informacije koje će vam pomoći oko skrbi vaše djece. Naši članci uključuju raznolik spektar tema, od prirodne metode prevencije i liječenja prehlada, do savjeta za zaštitu vaše djece od sunčevog zračenja. Sve to činimo isključivo s vašim interesima na umu, s ciljem da vam olakšamo ovo predivno, ali ponekad delikatno razdoblje djetinjstva.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.